Frunniken expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Frunniken review

Over Frunniken

Frunniken.nl is een chat en dating website. De website is gedeeltelijk in het Engels. Dit merk je vooral wanneer jij je wilt aanmelden. Registreren is gratis en snel gebeurd. De bevestigingsmail is ook in het Engels. Je krijgt daarna 20 credits gratis, maar die kun je pas gebruiken als je een pakket credits neemt. Per bericht betaal je 10 credits.

Credits koop je in pakketten en hiervoor betaal je tussen de 20,- euro voor 100 credits en 200,- euro voor 1176 credits. Ook hier is alles in het Engels geschreven. De Algemene Voorwaarden zijn ook in het Engels, maar het is toch de moeite deze even door te nemen. Je vindt hier namelijk het volgende:

Artikel 9. Aansprakelijkheid

“9.1 … Characters, member profiles and/or advertisements can be fictional with only an entertainment objective. In those cases, Content via messages is moderated. Physical contacts are therefore not possible in all cases...”

Hier staat dus duidelijk dat profielen nep kunnen zijn en gebruikt worden voor entertainment doeleinden. Er staat ook dat de berichten die via de nep profielen verstuurd worden gemodereerd worden.

Frunniken.nl zal je dus niet veel gefrunnik met een date opleveren. Je zult wel behoorlijk opgegeild worden door chatoperators die er op die manier alles aan doen om jou aan de praat te houden en op zo verzekerd zijn dat jij credits blijft aanschaffen. Als je serieus op zoek bent naar een date, dan is het zeker niet aan te raden dat jij je hier aanmeldt.

Wij raden Frunniken niet aan!

Frunniken: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Frunniken en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 259 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen