FunMatch expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Funmatch review

Over FunMatch

FunMatch is een online meeting community voor mensen die anderen zoeken om samen leuke activiteiten mee te ondernemen. Het gebruik van FunMatch is volledig gratis. Na aanmelding ben je verplicht je profiel helemaal in te vullen en dit is vrij rap gebeurd. Naast de verplichte informatie op je profiel kun je ook foto's en video's plaatsen, vrienden toevoegen en favorieten kiezen.

De activiteiten waar je uit kunt kiezen zijn verdeeld in categorie├źn: eten en drinken, reizen en vakantie, hobby, beauty en wellness, cultuur, sport en outdoor. Je kunt zoeken naar activiteiten en leden. Activiteiten kunnen geplaatst worden door leden. Ten tijden van het testen van FunMatch waren er geen activiteiten te bespeuren.

Het vinden van je ware liede

Het zoeken naar andere leden is simpel en je kunt meteen een berichtje versturen of chatten in zowel chatrooms als chatboxen.Het is jammer dat er geen activiteiten te vinden zijn en dat FunMatch zelf geen activiteiten organiseert Het is jammer dat er geen activiteiten te vinden zijn en dat FunMatch zelf geen activiteiten organiseert, maar verder lijkt het een makkelijke manier om nieuwe sociale contacten op te doen zonder kosten te maken.

De online meeting community is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk en alhoewel er in de Algemene Voorwaarden over het leveren van producten en diensten en bijbehorende prijzen te lezen valt, is er op de website zelf niet te merken waarop dit van toepassing is. FunMatch lijkt dan ook een ideale website te zijn voor mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten en als dit is wat jij zoekt dan is het zeker aan te raden je bij FunMatch aan te melden.

Wij raden FunMatch aan!

FunMatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over FunMatch en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen