HalloDate expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

hallodate review

Over Hallodate

HelloDate.net is een datingservice voor singles. Aanmelden is gratis en snel gebeurd. Na registratie krijg je 30 credits cadeau. Dit lijkt veel, maar voor het versturen van een bericht betaal je 10 credits. Deze website is momenteel offline!Pas wanneer je credits koopt, ben je premium lid en kun je bijvoorbeeld privé foto's van andere leden bekijken. Voor de credits betaal je tussen de 20,- euro voor 100 credits tot 150,- voor 1000 credits. Vrij duur als je bedenkt dat een bericht 10 credits kost.

Het is belangrijk om de Algemene Voorwaarden van HelloDate.net door te nemen. Hier staat onder meer in (artikel 6. Rechten) dat de website het recht heeft om jouw informatie en inhoud te gebruiken voor promotiedoeleinden. Dat is inclusief jouw foto's. Via het contactformulier op de website kun je kenbaar maken dat je hier geen deel van wilt uitmaken.

Daarnaast blijkt uit de Algemene Voorwaarden dat de website niet alleen gebruik maakt van fictieve profielen, maar dat de klantenservicemedewerkers aangemoedigd worden om te chatten met leden: “Artikel 17. De Service

….U begrijpt, erkent en stemt ermee in dat sommige gebruikersprofielen die op deze site zijn geplaatst gecreëerd kunnen zijn door de beheerders van de site, ten behoeve van ondersteunende, marketing- en verbeteringsdoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om deze profielen te handhaven op een onbeduidend niveau en na gebruik te verwijderen, kunnen er zich gelegenheden voordoen waarbij een klant ze kunnen aanzien voor echte leden. In deze gevallen is een fysieke date met deze profielen helaas niet mogelijk.

Onze klantenservicemedewerkers worden aangemoedigd om met onze leden te chatten en gesprekken tussen leden te stimuleren door ze aan elkaar voor te stellen, aan te bevelen en suggesties te doen. We kunnen soms ook elektronische communicatie versturen om te testen hoe onze leden sommige aspecten van onze service gebruiken, en van tijd tot tijd gesprekken tussen leden te stimuleren. ...”

Met andere woorden: Ben je op zoek naar een echte date, dan is HelloDate.net niet aan te raden als dating platform.

Deze website is momenteel offline!
Wij raden HalloDate niet aan!

HalloDate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over HalloDate en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen