Ikzoekeenrelatie expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Ikzoekeenrelatie review

Over IkZoekEenRelatie

Op IkZoekEenRelatie.nl kun je op zoek naar liefde, dating en romantiek. Registratie is gratis en snel geregeld. De dating site adverteert met 'Succes gegarandeerd”, dus dat lijkt veelbelovend. Voor het versturen van flirts en berichten dien je credits aan te schaffen. Deze koop je in pakketten en je betaalt dan van 10,- euro voor 160 credits tot 200,- euro voor 4236 credits. Dit lijkt goedkoop, maar voor het versturen van 1 bericht of flirt betaal je 16 credits.

De datingsite gebruikt de Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel.org en dit geeft een vertrouwde indruk. Wanneer je deze Algemene Voorwaarden echter doorneemt ontdek je in Artikel 1.8 dat IkZoekEenRelatie.nl gebruik maakt van nepprofielen:

“... . De website kan fictieve profielen bevatten waarmee fysieke contacten niet mogelijk zijn.”

Het aantal fake profielen zijn hier hoog

De kans is dus groot dat wanneer jij contact hebt met iemand op deze datingsite dat je met een operator praat en dat er van een date of relatie weinig terecht zal komen. Wanneer je over een ander lid wilt klagen duurt het drie dagen voor je klacht in behandeling wordt genomen en dat gebeurt op een kantoor in Belize.

Binnen no-time zit je inbox vol, ook als je geen foto of profieltekst gebruikt, en dit is een duidelijke indicatie dat deze berichten niet door echte leden verstuurd zijn. Wanneer jij op zoek bent naar een relatie, date of romantiek is de kans erg klein dat je deze in het echte leven zult ontmoeten en het is dan ook niet aan te raden om je aan te melden op deze datingsite.

Wij raden Ikzoekeenrelatie niet aan!

Ikzoekeenrelatie: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Ikzoekeenrelatie en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 256 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen