Inviteme expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

Inviteme review

Over Inviteme

InviteMe is een website waar jij mensen kunt vinden om samen activiteiten mee te ondernemen. Om contacten te leggen of activiteiten te boeken dien je een lidmaatschap te nemen Niet alleen kun je contact leggen met andere leden, maar je kunt ook activiteiten boeken om samen te gaan doen. Registreren is gratis en je kunt gratis zoeken naar activiteiten en matches. Je kunt je aanmelden met je Facebook account of met je e-mailadres en een wachtwoord.

Wat kost het?

Om contacten te leggen of activiteiten te boeken dien je een lidmaatschap te nemen. Hiervoor betaal je tussen de 10,- euro per maand bij 1 maand lidmaatschap en 4,- euro per maand bij 12 maanden lidmaatschap. Je krijgt 25% van je lidmaatschapsgeld terug in de vorm van een vergoeding die je kunt gebruiken om activiteiten te boeken.

Het lidmaatschap loopt van de 1e van de maand tot de 1e van de maand. Wanneer jij je halverwege de maand aanmeldt, dan wordt voor het gebroken deel van de maand geen kosten in rekening gebracht. Een lidmaatschap wordt automatisch verlengt en je dient minimaal 7 dagen voor het einde van het lidmaatschap op te zeggen.

InviteMe.nl komt over als een legitieme en betrouwbare website. Een leuk concept wat ook nog eens serieus over komt en vergeleken met andere lidmaatschappen op contactsites erg voordelig is. Ben jij dus op zoek naar andere mensen om samen activiteiten mee te ondernemen dan is InviteMe.nl zeker de moeite van het bekijken waard.

Om contacten te leggen of activiteiten te boeken dien je een lidmaatschap te nemen
Wij raden Inviteme aan!

Inviteme: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Inviteme en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 262 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen