Knuz expert review & ervaringen

Door: Patrick Bouter

Knuz review

Over Knuz

Knuz is een datingsite. Registratie is gratis en je kunt dit doen met je Facebook account of met je e-mailadres en een wachtwoord. Je bent daarna verplicht om allerhande informatie in te vullen voor je een bevestigingsmail toegestuurd krijgt met je inloggegevens.

Knuz.nl pretendeert 100% gratis te zijn, maar er blijken toch diverse functies te zijn waarvoor je dient te betalen met credits

Wat kost het?

Knuz.nl pretendeert 100% gratis te zijn, maar er blijken toch diverse functies te zijn waarvoor je dient te betalen met credits. Per credit betaal je 1,30 euro in Nederland en 1,50 in Belgiƫ. Betaal je via iDeal dan kun je Bonuscredits ontvangen. Je kunt tot 25 credits in 1 keer aanschaffen en bij meer dan 20 credits per keer ontvang je 7 Bonuscredits.

Met credits kun je bijvoorbeeld meldingen plaatsen in de lichtkrant, bannervrij gebruik maken van Knuz, je bent beter vindbaar en kunt allerhande statistieken aanpassen. Ook kun je een bericht plaatsen op het prikbord, snel contact opnemen met en een reactie ontvangen van de redactie en je schuilnaam wijzigen. De kosten per actie verschillen en staan duidelijk aangegeven.

Verder kun je gratis chatten, op zoek naar andere leden, berichten versturen en contacten onderhouden. Knuz blijkt een echte datingsite te zijn waar jij op zoek kunt naar spannende chats of serieuze dates. Wanneer jij op zoek bent naar een date dan kan het zeker nut hebben om je aan te melden op Knuz.nl. De credits zijn weliswaar prijzig, maar om succesvol te zijn in het vinden van een date heb je niet per se credits nodig.

Knuz.nl pretendeert 100% gratis te zijn, maar er blijken toch diverse functies te zijn waarvoor je dient te betalen met credits
Wij raden Knuz niet aan!

Knuz: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Knuz en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 265 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen