Kristien expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Kristien review

Over Kristien

Kristien is een contactsite voor mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar spannende contacten. Aanmelden is gratis en na het bevestigen van je e-mailadres kun je gratis 5 flirtberichten versturen. Ook op Kristien.nl blijkt het e-mailadres al bekend te zijn zonder dat het gebruikte mailadres al voor aanmelding op Kristien is gebruikt. Dit komt waarschijnlijk door aanmelding op een andere datingsite, al blijft het onduidelijk welke website dat dan is.

Voor het versturen van berichten en flirts dien je credits aan te schaffen. Dit doe je in een bundel en dan betaal je tussen de 0,66 eurocent per bericht bij een bundel van 300 credits en 1,- euro per bericht bij een bundel van 10 credits.

Voor dat jij je aanmeldt, kun je op de voorpagina van Kristien echter al ontdekken dat de contacten die je opdoet hoogstwaarschijnlijk van fictieve profielen zijn. Daar staat namelijk het volgende:

Pas op! Fictieve profielen

“De profielen op Kristien.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.”

Tijd om de Algemene Voorwaarden erbij te nemen en ook hier staat weer duidelijk aangegeven dat je te maken hebt met nepprofielen:

“Artikel 4.4 … Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.”

En verderop in Artikel 5.1 staat hetzelfde vermeldt. Artikel 5.2 gaat nog een stapje verder met de stelling dat het helemaal niet het doel van de site is om fysieke afspraken tot stand te brengen:

“5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.”

De gesprekken die je voert zijn hoogstwaarschijnlijk ook niet met echte leden zoals blijkt uit Artikel 5.3:

“The Right Link B.V. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Wanneer jij dus op zoek bent naar een date of contact met echte leden, dan is Kristien niet de website om je aan te melden.

Wij raden Kristien niet aan!

Kristien: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Kristien en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 248 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen