Lexa expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Lexa voorpagina

Is lexa de beste datingsite van Nederland?

Via Lexa is de kans groot dat jij ook een leuke date vindt. Lexa is de grootste datingsite van NederlandDit komt doordat Lexa de datingsite is met de meeste bezoekers. Daarnaast is dit een datingsite die al ruim veertien jaar bestaat en je weet dus zeker dat het een blijvertje is. Vrijgezellen die op deze datingsite ingeschreven staan, zijn serieus op zoek naar een relatie.

Naast de website is er ook een app waar je gebruik van kunt maken. Deze app is zeer compleet en biedt alle functies die de website ook heeft. Op deze wijze kun je dus overal en altijd gebruik maken van Lexa. Het kan zomaar gebeuren dat je in de pauze van je werk op je mobiele telefoon kijkt en een leuk berichtje hebt van een interessant lid. Afspraakjes maak je dan ook de hele dag door en je hoeft niet te wachten tot je eerst thuis achter je computer zit.

Wat kost Lexa eigenlijk?

Iedereen die zich aanmeldt op de datingsite van Lexa begint automatisch met een gratis account/lidmaatschap. Erg handig, want zo kun jij gelijk beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Als jij alle mogelijkheden, die Lexa te bieden heeft, wilt gebruiken, dan heb je een Fullmembership nodig. Het goedkoopste Fullmembership kost € 9,99 per maand. Meer weten over de kosten van Lexa?

De activiteiten van Lexa

Lexa biedt meer dan online dating. Het is leuk om door de leden op de website te bladeren maar het is nog leuker om de leden in het echt te zien. Op een leuke manier nieuwe mensen kennen Misschien kom je zo wel de liefde van je leven tegen. Wanneer je lid bent van de datingsite dan kun je ook deelnemen aan diverse borrels en activiteiten. Bij deze activiteiten kun je dan denken aan een sportieve activiteit, maar dit kan bijvoorbeeld ook een kookworkshop zijn. Voor ieder wat wils en zo leer je op een leuke manier nieuwe mensen kennen. Naast dat er hier veel relaties ontstaan komen er ook veel nieuwe vriendschappen tot stand.

Er zijn dus veel manieren om met vrijgezellen in contact te komen. Op de website van Lexa kun je ook veel succesverhalen lezen en dan zie je ook dat deze mensen zeer blij zijn met deze datingsite. Daarnaast worden er op de website tips gegeven over hoe je een succesvolle date hebt en hoe je dat veilig doet. Lexa is zeker het bezoeken waard en jij kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met leuke nieuwe mensen.

Wij raden Lexa aan!

Hoe Dave en Saskia elkaar leerden kennen op Lexa

Ben jij ook zo benieuwd hoe je online je nieuwe liefde kunt leren kennen? Ontdek hier hoe Dave en Saskia elkaar vonden op Lexa.

Lexa blijft populairste datingsite

Alhoewel de cijfers van halverwege 2014 zijn, blijkt hieruit nog steeds dat Lexa.nl de populairste online datingsite is.

Lexa inloggen

Problemen met inloggen op de datingsite van Lexa? Lees hier stap voor stap hoe dit moet.

Lexa account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van Lexa? Lees hier stap voor stap hoe dit moet.

Lexa kosten

Lees hier hoeveel je betaalt voor een abonnement bij Lexa.

Lexa: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Lexa en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 359 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen