Lexamore expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Lexamore

Over LexaMore

LexaMore is onderdeel van de welbekende Lexa datingsite, maar LexaMore gaat een stapje verder. Waar jij op Lexa zelf op zoek gaat naar een geschikte match, doet LexaMore dit voor jou door middel van een persoonlijkheidstest die je invult bij aanmelding. Hierdoor ben je wel even bezig met registreren. Aanmelden is gratis. Daarnaast kun je en VIP-lidmaatschap nemen, waardoor je gebruik kunt maken van extra functies van de matchingsite.

Wat kost het?

Zonder VIP-membership kun je eigenlijk niet communiceren met andere leden. Voor het lezen van ontvangen berichten, het verzenden van berichten, het beantwoorden van berichten en het zien van foto's die je allemaal een VIP-lidmaatschap te hebben. De kosten hiervoor variƫren tussen de 50,- euro per maan bij 1 maand lidmaatschap en 15,- euro per maand bij 12 maanden lidmaatschap. Het bedrag wordt in 1 keer afgeschreven.

Verder doet LexaMore je enkele beloftes:

  • Ze zijn transparant en maken geen nepprofielen aan,
  • Ze bieden privacy en controleren de inhoud van profielen voor deze geplaatst worden op ongepaste zaken,
  • Er is een Customer Care team waar je terecht kunt met vragen,
  • Er zijn geen verborgen kosten, al kun je die wel pas zien na aanmelding,
  • Ze staan alleen gepaste adverteerders toe,
  • Bewaken de privacy van je gegevens,
  • Ze bieden een gecontroleerde omgeving waarin u contact met andere leden kunt stopzetten en waarbij klachten serieus behandeld worden.

Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie of date lijkt LexaMore een betrouwbaar platform. Houd wel de automatische abonnementsverlenging in de gaten.

Wij raden Lexamore aan!

Lexamore: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Lexamore en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 260 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen