Love expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

love

Over Love

Love.nl is een datingsite waar je kunt chatten en op zoek kunt naar een serieuze relatie, vriendschap of eenmalige contacten. Aanmelden kun je op twee manieren; met je Facebook account en met je e-mail en het aanmaken van een wachtwoord. Aanmelden kost wel even wat werk. Dit komt omdat Love.nl werkt met een 'kunstmatig intelligent matching systeem'. Vul alles in en geef aan wat je wilt om de bevestigingsmail te ontvangen. Wanneer je iets niet verandert dan ontvang je ook geen mail.

Wat kost het

Na aanmelding krijg je 50 credits cadeau. Hiermee kun je 5 likes weggeven. Daarna zul je voor bepaalde functies een lidmaatschap moeten nemen. Hiervoor betaal je tussen de 7,95 euro per maand tot 25,95 per maand. De prijs is afhankelijk van de duur van het lidmaatschap en de betalingsperiode.

Je kunt pas foto's van andere leden zien als jij zelf ook foto's plaatst. Als niet-betalend lid kun je wel het fotospel spelen en gebruik maken van de verschillende chatrooms. Ook kun je profielen bekijken, al is het een beetje onduidelijk hoe je gewoon naar profielen kunt zoeken. En je kunt ontvangen berichten beantwoorden.

Er is nog geen app voor mobiele devices, maar daar wordt aan gewerkt. De datingsite komt erg transparant over. Alle nodige informatie is voor aanmelding beschikbaar en er wordt een duidelijk uitleg gegeven over het gebruik voor de site. Vergeleken met andere datingsites zijn de kosten ook redelijk. De dating site is ook lid van Thuiswinkel.org. Love.nl lijkt een aanrader wanneer jij op zoek bent naar online contacten.

Wij raden Love aan!

Secondlove account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van Secondlove? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en verwijder je profiel binnen enkele seconden

Secondlove kosten

De kosten van de vreemdgaansite Second Love zijn als volgt: Het goedkoopste lidmaatschap kost € 25,83. Meer informatie over de kosten vind je hier.

Love: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Love en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 255 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen