LoveMatch expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

LoveMatch review

Over Lovematch

LoveMatch.nu is een Engelstalige datingwebsite voor singles. Je kunt hier chatten met leden bij jou uit de buurt. Het geheel komt vrij onduidelijk over en het feit dat alles Engelstalig is maakt het niet makkelijker. Om gebruik te maken van alle functies die de datingsite biedt dien je een premium pakket aan te schaffen. Wat je hier precies allemaal voor krijgt, staat nergens aangegeven.

Wat kost het?

Hoe meer credits jij in een keer aanschaft, hoe meer contact je krijgt. De pakketten kosten tussen de 20,- euro voor 100 credits en 150,- euro voor 930 credits. Dit lijkt goedkoop, maar het versturen van 1 bericht kost 10 credits. Hoe het kan dat je meer contact krijgt, bij een duurder pakket blijkt uit de Algemene Voorwaarden. Daar staat in artikel 9. Aansprakelijkheid (vrij vertaald):

Wat staat er in de Algemene Voorwaarden?

“9.1. … Perssonages en profielen van leden en / of advertenties kunnen fictief zijn met slechts entertainment als doel. In die gevallen worden berichten en content gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk.”

Met andere woorden: LoveMatch.nu werkt met fictieve profielen en dat verklaart meteen dat hoe meer credits jij in een keer aanschaft, des te meer contacten de website kan garanderen, daar zij dezen zelf regisseren en de berichten via operators verstuurd worden. Ben jij dus serieus op zoek naar een date, dan is het niet aan te raden dat jij je aanmeldt op LoveMatch.nu.

Wij raden LoveMatch niet aan!

LoveMatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over LoveMatch en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 262 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen