Manoox expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Manoox review

Over Manoox

Manoox biedt een nieuwe manier van mensen leren kennen. Door middel van een spel kom je met andere leden in gesprek. In dit spel staat jouw eigen verhaal centraal. Het spel werkt op die manier als ijsbreker. Aanmelden is nu nog gratis, maar zou later betaald kunnen worden. Het is onduidelijk wat de kosten dan zouden zijn en je betaalt dan om contact met andere leden op te nemen.

Per dag krijg je 1 Joker. Deze kun je gebruiken wanneer je een foutje hebt gemaakt in de Matchpuzzel zodat je het profiel van het lid alsnog kunt bekijken. Ook voor het bekijken van een profiel elders op de website heb je een Joker nodig.

Voor het kunnen leggen van contacten of om het Checkgesprek te proberen, dien je een goedgekeurde profielfoto te hebben. Eerder kun je geen gebruik maken van deze functies. Bij het Checkgesprek beantwoord je samen met een ander lid een profielvraag en wanneer je elkaars antwoord leuk vindt, kun je het profiel van de ander bekijken. Om de MatchPuzzel te spelen dien je 10 profielvragen beantwoord te hebben.

Manoox is meer een datingplatform dan een datingsite met onder meer een forum, blogs, lifestyle tips, recepten, een cultuur agenda, polls van leden en dating tips. Het is jammer dat het onduidelijk is wat eventuele toekomstige kosten worden, want verder lijkt Manoox een ideal datingplatform. Ben jij op zoek naar nieuwe contacten? Meld je nu dan (tijdelijk) gratis aan!

Wij raden Manoox niet aan!

Manoox: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Manoox en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen