Match4me expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Match4me

Match4me – Dé datingsite voor hoger opgeleiden?

De datingsite van Match4me is voor hoger opgeleide singles. Val je binnen deze doelgroep dan zal je merken dat dit een zeer prettige datingsite is om op ingeschreven te staan. Het is makkelijk om hiermee in contact te komen met vrijgezellen die net als jij ook een hogere opleiding hebben gevolgd. Er is uitgewezen dat de kans op een leuke date en een relatie groter is als je beide hetzelfde niveau aan opleiding hebt gevolgd. De mensen die staan ingeschreven bij deze website hebben een HBO/WO opleiding en als jij deze ook hebt gevolgd dan is het zeker de moeite waard om gratis in te schrijven. Je zal dan zien dat er zeer veel leuke leden te vinden zijn en er zijn ook veel leden die bij jou uit de omgeving komen. Wat ook zeker te prijzen is dat is dat er ongeveer net zoveel mannen als vrouwen op de website ingeschreven staan en dit maakt het natuurlijk ook een stuk makkelijker om een leuke date af te gaan spreken. Doordat het contact leggen makkelijk is zal je snel leuke nieuwe mensen leren kennen. Ook is de kans dan aanwezig dat je al snel een date gepland hebt staan.

Het contact leggen dat kun je op meerdere manier gaan doen. Dit kun je doen door een bericht te sturen maar het is ook mogelijk om een chat met één van de vele leden te gaan starten. Wanneer je een chat start dan is het nog leuker om contact te leggen aangezien je meteen antwoord krijgt. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen van de chat gebruik maken om een leuke man of vrouw te leren kennen. Je zal merken dat het voor jou ook makkelijk is om contact te krijgen met de leden.

Bereik alle leden op de site

Match4me maakt gebruik van Things2Share en dit is een mogelijkheid om alle leden meteen te bereiken. Het is een soort microblog waarbij je zaken kunt delen. Misschien heb je wel een leuke activiteit georganiseerd en dan kun je via Things2Share mensen vragen die mee willen doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag een film wilt bekijken en dat je daar iemand mee heen wilt hebben. Dit hoeft dan niet eens een date te zijn maar het kan ook iemand zijn die van hetzelfde genre films houdt als jij. Er zijn voldoende mogelijkheden om op deze manier de leden te bereiken.

Wat ook leuk is om te doen dat is om te schrijven over je leven als vrijgezel. Dit kan dan een blog zijn over hoe jij het vrijgezellenleven ervaart maar het kan ook zijn dat je iets hebt meegemaakt wat je graag wilt delen. Dit is een datingsite waar het allemaal mogelijk is. Match4me is dan ook meer dan een datingsite. Het is een site waar je een nieuwe geliefde kunt leren kennen maar waar je ook graag van de andere mogelijkheden gebruik zult gaat maken. Alle reden dus om snel maar eens gratis te registreren en te zien hoe leuk het allemaal is.

Wij raden Match4me aan!

Match4me account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van Match4me? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en verwijder je profiel binnen enkele seconden

Match4me Kosten

Kosten van Match4me vind je op deze pagina! Het goedkoopste Volledig lidmaatschap kost €7,95 per maand. ✓Klik hier voor leuke acties op Match4me

Match4me: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Match4me en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen