Netsamen expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Netsamen review

Over Netsamen

NetSamen.nl is een datingservice waar je een spirituele date of vriendschap kunt vinden met gelijkgestemden. De spirituele community heeft een chat, een forum en je kunt er een persoonlijke weblog onderhouden. Je kunt je gratis aanmelden en na bevestigen van je e-mail dien je nog war extra gegevens in te vullen voor je echt op zoek kunt gaan naar een date of vriendschap. Dit is een hoop werk en bestaat uit zowel open als meerkeuze vragen.

De kosten om gebruik te maken van Netsamen

Op NetSamen koop je geen credits of een abonnement, maar een strippenkaart. Alleen de dagen dat je inlogt gaan van je tegoed af en er zijn geen automatische verlengingen. Je betaalt tussen de 0,10 eurocent en 0,30 eurocent per dag afhankelijk van het aantal dagen dat je in 1 keer aanschaft. Saillant detail: op het moment van testen was er een technische storing waardoor het niet mogelijk was een strippenkaart aan te schaffen en NetSamen biedt dan een gratis strippenkaart voor 3 dagen aan als tegemoetkoming.

Op NetSamen zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren of een vakantie te plannen met gelijkgestemden. Je kunt de weblogs van mede-leden lezen, een bericht op het prikbord plaatsen of deelnemen aan discussies op het forum. Het is niet helemaal duidelijk welke beperkingen een gratis lidmaatschap heeft ten opzichte van een strippenkaart.

NetSamen komt betrouwbaar en legitiem over. Het is een transparant platform en de kosten van de strippenkaartsysteem is zeker niet duur. Wanneer jij op zoek bent naar gelijkgestemden of een date op het gebied van spiritualiteit dan is het een aanrader o je hier aan te melden.

Wij raden Netsamen niet aan!

Netsamen: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Netsamen en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 249 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen