OnlineMatches expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Onlinematches review

Over OnlineMatches.nl

OnlineMatches is een contactsite voor mannen, vrouwen en koppels. Je kunt je gratis aanmelden. Het ontvangen een SMS is gratis en het versturen van een SMS kost 4 credits. Wanneer je een extra lang bericht wilt versturen kost dit 8 credits.

Wat kost het?

Je kunt op 3 manieren credits aanschaffen. Via iDeal, per telefoon of met een Paysafe card. De kosten verschillen. Zo betaal je tussen de 0,25 eurocent per credit bij 2000 credits en 0,70 eurocent per credit bij 4 credits, die je aanschaft via iDeal. Via de telefoon betaal je 1,30 euro per gesprek en dit voegt 2 credits toe aan je account. Gebruik je de Paysafe card dan betaal je tussen de 0,45 eurocent per credits bij aankoop van 120 credits en 0,70 eurocent per credit bij aankoop van 4 credits. Best prijzig allemaal. De vraag is of je contact hebt met echte leden. Tijd om de Algemene Voorwaarden door te nemen.

In de Algemene Voorwaarden vind je onder het kopje 'Disclaimer' echter informatie die er op duidt dat je te maken hebt met fictieve profielen:

“OnlineMatches heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de entertainmentdiensten overeenkomsten voordoen met bestaande personen, dan berusten deze op toeval.”

Mocht jij dus contact hebben met een ander lid, dan berust dit op “toeval”. Ben je dus op zoek naar contacten met echte leden dan is het niet verstandig om je aan te melden op OnlineMatches.nl.

Wij raden OnlineMatches aan!

OnlineMatches: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over OnlineMatches en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen