Ouderensex expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Ouderensex review

Over OuderenSex

OuderenSex.nl is een website speciaal opgericht voor ouderen en senioren die online op zoek willen gaan naar sex. Aanmelden is gratis en vrij snel gebeurd. Om volledig gebruik te maken van de website heb je privepunten nodig. Wanneer jij je hebt aangemeld krijg je 150 privepunten gratis. Hiermee kun je 3 berichten versturen. Wil je verder communiceren op de website dan dien je een pakket aan te schaffen.

Voor een pakket privepunten betaal je tussen de 15,- euro voor 500 privepunten en 200,- euro voor 10.000 privepunten. Voor je zulke bedragen uitgeeft is het wel verstandig om de Algemene Voorwaarden door te nemen, mocht je dit nog niet gedaan hebben toen jij je aanmeldde op OuderenSex. Hier staan namelijk een paar opvallende dingen.

Artikel 3. De Dienst

“3.3 … maar u dient er rekening mee te houden dat wij de profielen hebben ontworpen om daarmee uw online plezier te vergroten.”

en in Artikel 8. Klantentevredenheid

“8.3. DatingLeads maakt gebruikersprofielen aan die gebruikt worden door (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van de klantenondersteuning) ten behoeve van ondersteuning, marketing en verbetering van de Dienst en het entertainment gehalte daarvan voor haar gebruikers. De (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van onze klantenondersteuning) worden gestimuleerd om met leden te communiceren en communicatie tussen leden te stimuleren door het doen van introducties en aanbevelingen. In dit verband kan het gebruikersprofiel afwijken van de werkelijkheid. Zij kunnen van tijd tot tijd elektronische communicatie sturen om te vragen hoe hun leden van bepaalde aspecten van de Dienst gebruik maken in het kader van ons continue proces om de Dienst verder te optimaliseren. Dit is een belangrijk onderdeel van de Dienst.”

De website maakt dus gebruik van nep profielen en stuurt daarnaast berichten via die nep profielen door het gebruik van chatoperators. Aanmelden op deze website is dus ten zeerste af te raden.

Wij raden Ouderensex niet aan!

Ouderensex: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Ouderensex en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 253 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen