Ouderensexclub expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

Ouderensexclub review

Over OuderenSexClub

OuderenSexClub is naar eigen zeggen de grootste Sexclub voor ouderen en senioren online. Aanmelden is gratis en snel gebeurd. Ondanks het niet ontvangen van de verificatiemail kan er wel gebruik van de website gemaakt worden. Om berichten aan leden te sturen heb je privepunten nodig.

Wat zijn de kosten van Ouderensexclub?

Voor een pakket privepunten betaal je tussen de 19,50 euro voor 200 privepunten en 149,50 euro voor 2050 privepunten. Het is niet duidelijk hoeveel privepunten je per bericht betaalt. Voor jij je aanmeldt is het ook slim om de Algemene Voorwaarden even door te nemen. Hier staat namelijk het volgende:

“8.3. Enovative maakt gebruikersprofielen aan die gebruikt worden door (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van de klantenondersteuning) ten behoeve van ondersteuning, marketing en verbetering van de Dienst en het entertainment gehalte daarvan voor haar gebruikers. De (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van onze klantenondersteuning) worden gestimuleerd om met leden te communiceren en communicatie tussen leden te stimuleren door het doen van introducties en aanbevelingen. In dit verband kan het gebruikersprofiel afwijken van de werkelijkheid. Zij kunnen van tijd tot tijd elektronische communicatie sturen om te vragen hoe hun leden van bepaalde aspecten van de Dienst gebruik maken in het kader van ons continue proces om de Dienst verder te optimaliseren. Dit is een belangrijk onderdeel van de Dienst.”

Niet alleen zijn de profielen dus nep, maar de kans is groot dat de berichten die je ontvangt van een chatoperator komen. Aanmelden op OuderenSexClub zal dus hoogstwaarschijnlijk geen date opleveren en het online contact dat je hebt zal niet met echte mensen zijn, maar met chatoperators die aan het werk zijn.

Wij raden Ouderensexclub niet aan!

Ouderensexclub: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Ouderensexclub en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 251 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen