OudereVrouwen expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

OudereVrouwen review

Over OudereVrouwen

Wanneer je op zoek bent naar een oudere vrouw dan kun je terecht op OudereVrouwen. Mannen en vrouwen kunnen zich gratis aanmelden voor een leuke chat met of zonder webcam. Na aanmelden ontvang je 150 privepunten gratis. Dit zijn drie berichtjes die je kunt versturen. Wil je verder communiceren dan dien je ook meer credits aan te schaffen. Dit kun je doen in pakketten. Voor een pakket betaal je tussen de 15,- euro voor 500 privepunten en 200,- euro voor 10.000 privepunten.

Wanneer je zulke uitgaves doet, wil je natuurlijk wel ook weten waar je mee te maken hebt, dus het is hoog tijd om de Algemene Voorwaarden door te nemen, mocht je dit nog niet gedaan hebben bij aanmelding.

Hierin wordt onder meer gesproken over een abonnement, maar daar is op de website verder niets van terug te vinden. Vervolgens ontdek je in Artikel 8. Klantentevredenheid het volgende:

“8.3. DatingLeads maakt gebruikersprofielen aan die gebruikt worden door (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van de klantenondersteuning) ten behoeve van ondersteuning, marketing en verbetering van de Dienst en het entertainment gehalte daarvan voor haar gebruikers. De (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van onze klantenondersteuning) worden gestimuleerd om met leden te communiceren en communicatie tussen leden te stimuleren door het doen van introducties en aanbevelingen. In dit verband kan het gebruikersprofiel afwijken van de werkelijkheid. Zij kunnen van tijd tot tijd elektronische communicatie sturen om te vragen hoe hun leden van bepaalde aspecten van de Dienst gebruik maken in het kader van ons continue proces om de Dienst verder te optimaliseren.”

Je kunt er dus niet van uit gaan dat je met echte mensen te maken hebt, maar met nep profielen die aangestuurd worden door webcam modellen en chatoperators. Als je serieus op zoek bent, dan is aanmelden dus niet aan te raden.

Wij raden OudereVrouwen niet aan!

OudereVrouwen: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over OudereVrouwen en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 269 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen