Paiq expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Paiq review

Over Paiq

Paiq is een website waar jij spontane ontmoetingen kunt realiseren. Aanmelden is gratis en je kunt dit doen met je Facebook profiel, je Google+ account of door middel van je e-mailadres en een wachtwoord. Na het bevestigen van je e-mailadres dien je allerhande vragen te beantwoorden. Doe je dit niet, dan kun je niet verder.

Wat zijn de kosten om gebruik te maken van Paiq.nl

Vervolgens dien je een lidmaatschap te kiezen. Je hebt de keuze uit een gratis of een betaald lidmaatschap. Voor het betaalde lidmaatschap betaal je 9,50 euro per maand en eenmalig 10,- euro. Daarnaast dien je voor bepaalde functies, zoals bijvoorbeeld het bekijken van foto's, credits aan te schaffen. Deze koop je in bundels en je betaalt tussen de 0,99 eurocent voor 40 credits en 24,99 euro voor 1500 credits. Dit lijkt goedkoop, maar wanneer jij bijvoorbeeld foto's wilt bekijken dan betaal je hiervoor 29 credits. Wil je iemands interesses zien dan betaal je 2 credits per interesse.

Hoewel de website lijkt te bestaan uit echte leden is het betaal systeem niet alleen omslachtig, maar ook nog eens onduidelijk en vrij prijzig. Het lijkt mogelijk om gratis te communiceren, maar als je nog niet eens kunt zien hoe iemand er uit ziet zonder daarvoor toch te betalen, buiten je lidmaatschap om, dan kan het een kostbaar grapje worden. Het is dan ook niet aan te raden om je aan te melden op Paiq.nl, behalve als je tegen een hoop kosten andere mensen wilt ontmoeten.

Wij raden Paiq aan!

Paiq: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Paiq en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 260 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen