Passiedate expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Passiedate review

Over Passiedate

Passiedate is een datingsite voor singles die iemand bij hen in de buurt zoeken. De website is gedeeltelijk Engelstalig en de Algemene Voorwaarden zijn volledig in het Engels. Aanmelden is gratis en na het bevestigen van je e-mailadres en het nogmaals akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden kun je gebruik maken van de website. Dan is de website weer volledig in het Engels.

Wat kost Passiedate.nl?

Om contact op te kunnen met andere leden dien je een Premium Packet te nemen. Dit is een creditbundel.Aanmelden op Passiedate.nl is dus niet aan te raden! Hiervoor betaal je tussen de 20,- euro voor 100 credits en 200,- euro voor 1176 credits. Dit lijkt voordelig te zijn, maar als je uitrekent wat het kost als je een bericht verstuurt en je meteen 10 credits kwijt bent, dan valt dat toch weer vies tegen. Zijn je credits op, dan is contact met andere leden niet meer mogelijk.

Let op wanneer jij een herkenbare foto of andere informatie op je publieke profiel zet, want uit de Algemene Voorwaarden blijkt (artikel 4.3) dat jouw openbare gegevens door de website gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden en op andere websites. Verder blijkt uit Artikel 9 dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen en dat berichten door moderators verstuurd kunnen worden. Fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. Met andere woorden: de kans is heel klein dat jij hier contact krijgt met echte leden en nog kleiner dat je hier een echte date vindt. Aanmelden op Passiedate.nl is dus niet aan te raden.

Wij raden Passiedate niet aan!

Passiedate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Passiedate en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 252 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen