Pepper expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Pepper

Pepper helpt jou met het vinden van je grote liefde

Bij Pepper “De niet zomaar een datingsite” hebben ze besloten het anders te doen dan bij de meeste datingsites. Je hoeft hier geen hele lap tekst te schrijven om je voor te gaan stellen. Een foto zegt meer dan duizend woorden en dit is wat dan ook op Pepper van toepassing is. Een foto zegt meer dan duizend woorden en dit is wat dan ook op Pepper van toepassing is.Wat je dan ook gaat doen als je eenmaal (gratis) bent ingeschreven bij deze datingsite dat is een collage van foto's en video's gaan maken. Dit kunnen dan foto's zijn waar jij op staat maar dit zou bijvoorbeeld ook een foto van je huisdier kunnen zijn. Zo laat je in beelden zien waar jouw interesses liggen. Wat je dan ook zou kunnen dan dat is een video van je favoriete nummer of artiest bij gaan voegen. Zonder dat je een woord hebt getypt krijgen de andere leden dan een goed beeld van je en zullen er ook alleen leden een reactie sturen die ook interesse hebben in de foto's en video's die je geplaatst hebt. Het is al leuk om dit zelf te gaan maken maar het is ook enorm leuk om door de collages van de andere leden te gaan bladeren. Dit verveelt namelijk veel minder snel dan het steeds maar lezen van hele lappen tekst bij een profiel.

Natuurlijk is het ook makkelijk om leden te zoeken die bij jou in de omgeving wonen en als je contact wilt leggen dan kun je dit op een zeer eenvoudige wijze gaan doen. Aangezien alle profielen handmatig gecontroleerd worden weet je dat je niet te maken krijgt met valse profielen en dat je dus altijd aan het praten bent met de persoon die op de foto's te zien is. Pepper is een datingsite die het erg belangrijk vindt dat je veilig kunt daten. Dit merk je ook direct als je de website gaat bezoeken.

De kosten om volledig gebruik te maken van Pepper

Een profiel maken is op de datingsite van Pepper is gratis, met dit gratis profiel heb je gelijk de mogelijkheid om op je gemak rond te neuzen. Als je leuke profielen ziet of je vind deze datingsite helemaal geweldig dan raden wij jou aan om een betaald lidmaatschap te nemen. Alleen met een betaald lidmaatschap kun je contact opnemen met andere leden. Het goedkoopste "Full-member abonnement" kost € 8,50 per maand.

Meer weten over de kosten van een Full-Member abonnement of over de mogelijkheden hiervan? Klik dan hier

De vrijgezellen op Pepper

Tachtig procent van de vrijgezellen die ingeschreven staan op Pepper die zijn tussen de 25 en 45 jaar. Het zijn vrijgezellen die serieus op zoek zijn naar een relatie. Wanneer je dan ook iemand hebt gevonden waar je graag mee in contact wilt komen dan kun je deze een leuk bericht gaan sturen en het zou dan zomaar kunnen zijn dat je hier dan al snel een date mee gaat hebben. Heb je een vraag of is iets onduidelijk dan is er een behulpzame klantenservice die tot elf uur 's avonds bereikbaar is.

Pepper is niet alleen te bezoeken met de computer of de laptop. Ook als je van de mobiele apparaten gebruik maakt dan kun je hier eenvoudig gebruik van gaan maken. Er is namelijk een app die je dan kunt gebruiken en deze is ook zeer gebruiksvriendelijk. Hier kun je ook makkelijk op zoek gaan naar leuke leden en als je berichten wilt gaan sturen of beantwoorden dan is dit ook geen enkel probleem. Zoek je dan ook een datingsite die het net even allemaal iets anders doet dan zal je in Pepper zeker niet teleurgesteld zijn. De kans is groot dat jij hier ook een leuke date zal weten te vinden.

Wij raden Pepper aan!

De Pepper ervaringen van Selena

Pepper is de meest populaire datingsite van het moment en Selena kan heel enthousiast vertellen waarom zij nog steeds lid is.

Pepper inloggen

Problemen met inloggen op de datingsite van Pepper.nl? Lees hier stap voor stap hoe dit moet.

Pepper is de meeste gebruikersvriendelijke site

Gebruikersvriendelijkheid is belangrijk bij online daten. Pepper is dan ook niet voor niks zo succesvol. Ontdek de voordelen hier.

Pepper account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van Pepper? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en verwijder je profiel binnen enkele seconden.

Pepper Kosten

Benieuwd naar de kosten van de Datingsite Pepper? Op deze pagina vind je alles over de kosten van Pepper.

Pepper: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Pepper en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 7862 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen