De top 3 Populaire datingsites

Laatste update: 2 dagen geleden

Nr. 1

Pepper

De niet zomaar een datingsite

  • Meest favoriete datingsite van NL
  • Heeft een dating app
  • Veiligheid en zekerheid

Lees de expert review

Nr. 2

Lexa

De populairste van Nederland

  • Ontmoet singles in jouw regio
  • Overal en daten via de Lexa App
  • Gebruiksvriendelijke datingsite

Lees de expert review

Nr. 3

Parship

De datingsite voor een nieuwe liefde

  • 38% vind hier een realtie!
  • Incl. Persoonlijkheidstest
  • Keurmerk Veilig Daten

Lees de expert review

Niet zeker welke datingsite bij jou past?

Gebruik onze gratis vergelijker om een datingsite te vinden die perfect bij jou past:

Meer info over Populaire datingsites

Populaire datingsites of algemene datingsites zijn datingsites waar je waarschijnlijk al eens van hebt gehoord. Er wordt veel reclame gemaakt voor deze websites, of ze draaien al een langere tijd mee. Voorbeelden van populaire datingsites zijn: Lexa, Pepper en Relatieplanet. Dit zijn websites die ontzettend veel leden aantrekken puur door naamsbekendheid. Dit is onder andere veroorzaakt door televisie reclames en commercials op de radio. Na het zien of horen van een reclame schrijven honderden mensen zich per dag in. Op deze manier word een website dus snel populair, maar niet elke datingsite is even goed/betrouwbaar. Hoe kom je er achter of een datingsite betrouwbaar is?

Keurmerk Veilig Daten

De meest bekende datingsites in Nederland hebben samen met de Consumentenbond het Keurmerk Veilig Daten tot stand gezet. Deze stichting controleert of een datingsite ook echt kan bieden wat zij claimen, en of de aangesloten datingsites zich aan de regels houden. Je kan namelijk niet zomaar het Veilig Daten Keurmerk uiten op je datingsite. Het Keurmerk Veilig Daten is tot stand gekomen om de datingsites die betrouwbaarheid, veiligheid en een goede klantenservice belangrijk vinden te kunnen onderscheiden. Mocht je op een datingsite het Keurmerk zien staan, dan kun je met een gerust hart hier op zoek gaan naar je nieuwe liefde. Momenteel zijn er zeven datingsites die dit keurmerk mogen dragen: Lexa, Pepper, Relatieplanet, Parship, Match4me, 50Plusmatch en Elitedating.

Welke populaire website past het best bij mij?

Als je nog geen ervaring hebt met online dating, dan adviseren wij om een profiel aan te maken bij de top 3, en daar een op je gemak rond kijken. Dit zijn namelijk volgens ons, maar ook volgens onze bezoekers de beste websites. De datingsite die jou het meest aanspreekt, is volgens ons de beste dating site voor jou.

Laatste reacties op Populaire datingsites

Alle Populaire datingsites