Praatanoniem expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Praatanoniem review

Over Praatanoniem

Op PraatAnoniem.nl kun je gratis chatten met andere onbekende mensen. Je hoeft geen profiel aan te maken of je te registreren en kunt gesprekken voeren met wildvreemde mensen. De chatsite is volledig gratis en maakt gebruik van advertenties.

Dit zijn voornamelijk linkjes naar datingsites zoals Lexa, Flirtpunt, 18+ webcam sites en zelfs naar websites waar je kunt gokken. Wanneer je niet op de linkjes klikt heb je eigenlijk vrij weinig last van de reclames. Maar die linkjes verschijnen te pas en te onpas in je scherm. Let wel op dat je niet op de pop-ups klikt, want dan kan je zomaar op een externe website terecht komen. Iets wat niet altijd de bedoeling is.

Praatanoniem heeft strenge chatregels en hier wordt op toegezien door moderatoren. Voor 18+ gesprekken of erotische gesprekken zijn speciale chatboxen en wanneer jij je niet aan de regels houdt, wordt je geblokkeerd. Je mag er ook geen linkjes of reclame plaatsen en alleen het gebruik van youtube filmpjes wordt toegestaan. Stop je heel even met chatten dan moet je opletten dat je niet op het scherm klikt, maar op het knopje STARTEN, linksonder in de pagina. Anders zit je weer zo op een externe site.

Wanneer je simpelweg wilt chatten met vreemden dan is het een grappige chatsite waar je afhankelijk van de chatbox waar jij je in bevindt gesprekken over uiteenlopende onderwerpen kunt voeren. Hoe jij in de verschillende chatboxen terecht komt is echter onduidelijk. Er zijn een hoop betere chatsites te vinden die ook gratis zijn en waar je minder last hebt van de steeds verschijnende reclames.

Wij raden Praatanoniem niet aan!

Praatanoniem: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Praatanoniem en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 258 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen