PrimeDate expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

PrimeDate review

Over Prime date

Prime-Date.nl is een datingwebsite voor mensen die op zoek zijn naar relaties op niveau. Aanmelden is gratis en je dient een vragenlijst in te vullen voor je de bevestigingsmail ontvangt. Prime-Date biedt een contactgarantie. Dit houdt in dat je minimaal 5 contactvoorstellen per maand krijgt. Dit geldt voor wanneer je een Premium lidmaatschap hebt. Heb je aan het einde van je lidmaatschap niet gemiddeld 5 contactvoorstellen per maand gehad, dan verlengt Prime-Date het lidmaatschap gratis tot dit gemiddelde bereikt is.

Volgens de “Veel gestelde vragen” kun je een Premium lidmaatschap aanschaffen in het speciale menu, maar het is nogal lastig om dit menu te vinden. Wanneer je op je profiel kijkt zie je dat je al een Premium lidmaatschap hebt, maar het is onduidelijk voor hoe lang dit geldig is of wat eventuele kosten gaan zijn.

Het lijkt er een beetje op dat je een bepaalde periode een gratis Premium Lidmaatschap krijgt. Het is vervelend dat het allemaal onduidelijk is hoe lang dit duurt en wat de kosten zijn als het gratis Premium lidmaatschap is afgelopen. Echter is het wel een goede manier om erachter te komen of Prime-Date iets voor jou is. Niet alleen qua gebruik website, maar ook wat de aanwezige leden.

Een en ander lijkt allemaal oprecht en legitiem en er zijn ook in de Algemene Voorwaarden geen rare dingen te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een date op niveau, dan is het zeker de moeite waard om Prime-Date uit te proberen.

Wij raden PrimeDate niet aan!

PrimeDate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over PrimeDate en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 248 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen