Qdate expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Qdate review

Over Qdate

Qdate is een datingwebsite voor mannen en vrouwen. Je kunt je gratis inschrijven, iets wat vrij snel is gebeurd. Voor jij je inschrijft krijg je een pop-up te zien met de voordelen van Qdate. Dezen blijken echter niet naar waarheid te zijn. Zo staat er dat je berichten kunt lezen en schrijven, maar er staat niet bij dat je dan een premium lidmaatschap dient te hebben.

Ook wordt er een "ontmoetingsgarantie" gegeven. Op zijn zachts gezegd vreemd te noemen. Hoe weten ze nou zeker dat jij iemand vindt met wie je wilt afspreken, of zij met jou? Of bedoelen ze online ontmoeten? Met de “Date-Garantie” wordt bedoeld dat jij je geld terug krijgt wanneer je geen date vindt. Daarover vind je echter niks terug in de Algemene Voorwaarden.

Wat zijn de kosten voor Qdate?

Voor een lidmaatschap kun je kiezen uit een lidmaatschap van 1 maand (39,90 euro), 3 maanden (29,90 euro) of 6 maanden (24,90 euro). Dit wordt automatisch verlengd en opzegging dien je 14 dagen vooraf en schriftelijk te doen, volgens de Algemene Voorwaarden per fax.

Ook stellen ze dat de profielen handmatig gecontroleerd worden, maar waarop ze controleren is verder onduidelijk en je merkt ook niet dat jouw profiel gecontroleerd wordt. Je kunt foto's van andere leden alleen duidelijk zien als jij een premium lidmaatschap hebt. En als laatste is een deel van de website in het Engels. Het geheel is onduidelijk en vaag. Er worden beloftes gedaan, maar hoe dezen waargemaakt worden is onduidelijk. Ben jij serieus op zoek naar een date, dan kun jij je beter twee keer bedenken of jij je in wilt schrijven op Qdate.

Wij raden Qdate niet aan!

Qdate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Qdate en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 249 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen