Quick2date expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Quick2date

Is Quick2date dé datingsite voor jou?

De website van Quick2date draait om de foto's. Zelf noemen ze het 'Daten op het eerste gezicht', wat hiermee wordt bedoeld is dat je eerst duidelijke foto's te zien krijgt en dat je vervolgens meer over deze persoon te weten kunt komen. Er wordt door deze datingsite dan ook aangeraden om zoveel mogelijk foto's van jezelf te plaatsen en deze ook zo vaak mogelijk te gaan wisselen. Zo heb je meer kans om door iemand gevonden te worden. Misschien zie je zelf ook wel een foto van iemand die je aantrekkelijk vindt en dan kun je hier ook eenvoudig contact mee gaan leggen. Dit kan weleens de eerste website zijn die de term 'Liefde op het eerste gezicht' een hele andere betekenis gaat geven.

Het chatten bij Quick2date is erg leuk

Als je iemand echt goed wilt leren kennen dan kun je met deze persoon gaan chatten. Zo krijg je snel antwoord en krijg je al een goed beeld van elkaar. Wat ook handig is dat is dat er al standaardvragen aan te klikken zijn. Ieder gesprek begint toch een beetje hetzelfde en je kunt deze vragen dan ook snel aanklikken. Je kunt bijvoorbeeld gaan vragen wat iemand het liefste in zijn vrije tijd doet. Het is zelfs mogelijk om te gaan videochatten. Zo krijg je helemaal een goede indruk van de ander en misschien vind je op deze manier wel een leuke man of vrouw om gezellig mee op date te gaan.

Iedereen is welkom op Quick2date

Bij Quick2date is iedereen welkom. Je kunt makkelijk en veilig contact leggen en het maakt niet uit wat je afkomst of opleidingsniveau is. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je met echte mensen zit te praten. De datingsite doet ook niet aan automatische verlenging. Als je betaald hebt dan zal dit niet automatisch vernieuwd worden. Zo hoef je nooit teveel te betalen. We mogen wel stellen dat Quick2date best wel uniek is en dat je hier veel plezier zal beleven. Het is alleen al leuk om lekker door alle foto's van de vrijgezellen te gaan kijken. Je zal zien dat je al snel iemand ziet waar je graag contact mee gaat krijgen.

Wij raden Quick2date aan!

Quick2date: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Quick2date en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 460 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen