Qupid expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

Qupid review

Over Qupid

Qupid is een contact site voor mannen, vrouwen en koppeltjes die op zoek zijn naar avontuur. Je kunt je gratis aanmelden. Volgens Qupid zijn er steeds maar een bepaald aantal gratis plekken beschikbaar, maar je zult merken dat dit niet veranderd naar betaald aanmelden wanneer je vaker op de site kijkt voor jij je aanmeldt.

Volgens Qupid is het de grootste datingsite van Nederland. Ze garanderen contact, wat enigszins vreemd te noemen is. Maar dit wordt zo duidelijk. Alle profielen worden met de hand gecontroleerd, maar waarop en wat dit inhoudt is onduidelijk. Daarnaast staat in de Algemene Voorwaarden juist weer dat dit niet mogelijk is: “5.4. Grand Mind Corp. Ltd. is niet verantwoordelijk voor Profielen die in strijd zijn met de wet. Grand Mind Corp. Ltd. heeft niet de beschikking over middelen om de inhoud van Profielen permanent te controleren.”

Voor jij je aanmeldt, is er verder ook niet echt informatie beschikbaar over eventuele kosten. Je krijgt bij aanmelding 1 credit gratis om contacten te leggen. Voor meer credits dien je te betalen. Je koopt deze in creditpacks en je betaalt dan tussen de 0,72 eurocent per credit bij 275 credits tot 1,- euro per credit bij 10 credits.

Op zich niks mis met betalen voor het gebruik van een contactsite als je dan ook kans op contact met een echt persoon hebt, maar uit de Algemene Voorwaarden blijkt dat de website gebruik maakt van fictieve profielen:

Wat Algemene voorwaarden

“4.4. ….Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk...”

“5.1. ...Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk...”

“5.2. Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk....”

en de belangrijkste…

“5.3. Grand Mind Corp. Ltd. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

De kans dat jij hier daadwerkelijk met een echt persoon spreekt is dus miniem te noemen. Wanneer je op zoek bent naar een date, dan is Qupid niet de datingsite om er een te vinden.

Wij raden Qupid niet aan!

Qupid: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Qupid en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 262 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen