RedMatch expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

RedMatch review

Over RedMatch

RedMatch is een matchsite waar jij op zoek kunt naar spannende contacten. Aanmelden is gratis en je krijgt na aanmelding 3 berichten die je gratis naar andere leden kunt versturen. Volgens RedMatch vragen ze daarna een kleine vergoeding. Wat een kleine vergoeding is, is natuurlijk relatief.

Wat kost het om volledig gebruik te maken van RedMatch

Er zijn twee manieren om berichten te kunnen lezen en versturen. De eerste is inbellen. Dit kost 0,02 eurocent per seconde wanneer je vanuit Nederland belt en 0,03 euocent per seconde wanneer je vanuit België inbelt. Kies je voor de tweede methode, het aanschaffen van een creditpakket, dan betaal je tussen de 0,49 eurocent per credit bij 8 credits en 0,70 eurocent per credit bij 200 credits.

Voor jij je aanmeldt is het echter verstandig om de kleine lettertjes onder aan de pagina te lezen. Hier staat namelijk dat de website gebruikt maakt van fictieve profielen en dat afspraken hiermee niet mogelijk zijn. Ook in de Algemene Voorwaarden vind je deze informatie:

“Artikel 3. De Dienst

3.8 Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk.”

De credits die jij aanschaft om berichten met andere leden uit te wisselen, gebruik je dus hoogstwaarschijnlijk om contact met een nep profiel te onderhouden. De berichten worden dan verstuurd door een chatoperator. Het is dan ook niet aan te raden om je op deze datingsite aan te melden als je op zoek bent naar een serieus afspraakje of online contact met echte mensen.

Wij raden RedMatch niet aan!

RedMatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over RedMatch en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 253 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen