Relatieklik expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Relatieklik review

Over Relatieklik

Relatieklik is er voor gratis online dating en relatiebemiddeling en wordt ondersteund door een psycholoog. Je vindt er een matchtest, chat en weblog. Relatieklik zegt dat alles 100% gratis is. Om je aan te melden dien jij jouw telefoonnummer en adres op te geven. Om je te kunnen matchen dien je een test te doen en deze neemt tussen de 20 en 45 minuten van je tijd in beslag.

Gratis, of toch betalen?

Wil je beter zichtbaar zijn en sneller gevonden worden op Relatieklik.nl dan dien je toch te betalen. Hoervoor moet je een SMS versturen naar een nummer en hiervoor betaal je 1,10 euro per ontvangen bericht. Je ontvangt dan een 4-cijferige code die je moet invullen op de pagina.

Verder kun je eigenlijk weinig doen zonder de test te doen. Zelfs het bekijken van andere profielen is onmogelijk en je wordt iedere keer weer terug gestuurd naar de pagina waar je de test kunt starten. In het laatste onderdeel van de test blijkt dat er toch een optie is tot Premium Lidmaatschap.

Hoe je aan dit Premium Lidmaatschap komt is verder onduidelijk en onvindbaar. Je kunt gratis berichten versturen en contacten onderhouden. Wil je gratis chatten, dan ben je verplicht een foto te plaatsen. Het is allemaal even werk, maar het lijkt allemaal wel ook echt gratis. Ben je op zoek naar een date, dan kan het best zo zijn dat je via RelatieKlik zomaar een date kunt scoren.

Wij raden Relatieklik niet aan!

Relatieklik: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Relatieklik en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 258 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen