Relatieplanet expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Relatieplanet

Relatieplanet – Voor een serieuze relatie

Relatieplanet is de populairste datingsite van Nederland en dat is niet alleen onze mening maar ook de mening van vele anderen. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze website al vele awards heeft gewonnen. Zoek je een serieuze relatie dan is de kans groot dat je die op deze datingsite gaat vinden. Er zijn al meer dan 200.000 relaties op deze website ontstaan en het zou dan ook zomaar kunnen zijn dat jij ook hier je nieuwe liefde gaat vinden. Doordat het een populaire datingsite is betekend dit ook dat er zeer veel leden te vinden zijn. Het leuke is dat jij je gratis in kunt schrijven en je ziet dan meteen welke leden er uit jouw omgeving te vinden zijn. De homepage die geeft je al een indruk van de leden die er staan ingeschreven en je ziet dan dat er zeer leuke mannen en vrouwen te vinden zijn die allemaal op zoek zijn naar een leuke date. Als je ingeschreven staat dan zal je meteen begrijpen waarom deze datingsite al zeven jaar tot de beste datingsite verkozen is. Maak je dan een compleet profiel aan dan is de kans ook groot dat jij snel een leuke date zult hebben.

Een ander groot voordeel aan deze datingsite dat is de klantenservice. Deze hebben zeer ruime openingstijden en die kun je dan ook zeven dagen per week van negen uur in de ochtend tot elf uur in de avond bereiken. Je zal zien dat als je een vraag hebt dat je snel antwoord hebt. Ook als je een probleem hebt dan kun je altijd contact met de klantenservice opnemen en dan zal er snel een oplossing gezocht worden. Er wordt dus alles aan gedaan om jou een zo fijn mogelijke tijd op de datingsite te geven.

Aan de website is veel aandacht besteedt

Direct als je de website gaat bezoeken dan zie je dat er veel aandacht aan is besteedt. Er is makkelijk te zoeken naar vrijgezellen die echt bij je passen en je zult ook makkelijk contact kunnen leggen. Dit kun je dan niet alleen doen met je computer en laptop doen maar ook als je met de mobiele telefoon of tablet op zoek wilt naar leuke vrijgezellen dan is dit geen enkel probleem. Zo is het dus overal en altijd mogelijk om te kijken of je nog berichten hebt.

We willen je dan ook aanraden om je hier in te schrijven als je snel een serieuze relatie wilt vinden. Je zal zien dat je dan ook veel leuke nieuwe mensen leert kennen en je weet dan maar nooit wat er verder gaat gebeuren. Het maakt niet uit wat je persoonlijke situatie is of wat je voor opleiding hebt gedaan. Als je bij deze datingsite ingeschreven staat dan zal je zien dat jij ook een leuke date zal vinden. Misschien tref je hier zelfs wel de liefde van je leven. Het is natuurlijk niet voor niets dat deze datingsite al jaren bij de top van ons land hoort.

Wij raden Relatieplanet aan!

Relatieplanet inloggen

Problemen met inloggen op de datingsite van Relatieplanet? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en log na het lezen van dit stappenplan eenvoudig in

Relatieplanet account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van Relatieplanet? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en verwijder je profiel binnen enkele seconden.

Relatieplanet kosten

De kosten van Relatieplanet zijn als volgt: Er is al een betaald abonnement vanaf € 6 per maand. Vind hier alle kosten die Relatieplanet hanteert

Hoe betrouwbaar is de datingsite Relatieplanet?

In dit artikel beschrijven wij onze bevindingen van de datingsite Relatieplanet. Recentelijk ook getest door VARA Kassa.

Relatieplanet: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Relatieplanet en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen