Rijpzoektseks expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Rijpzoektseks review

Over Rijpzoektseks

RijpZoektSeks is een datingsite voor ouderen met een actief seksleven. Je kunt je gratis registreren en gratis een profiel aanmaken. Voor je dit doet, is het handig als je de hele website even doorneemt. Om te beginnen staat er onder aan de pagina in kleine lettertjes dat de website gebruik maakt van fictieve profielen, waarmee fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Je vindt er ook de prijzen.

Voor het versturen van berichten dien je credits te kopen. Dit kun je telefonisch doen en dan betaal je 1,40 euro per credit. In bundels is het iets goedkoper en dan betaal je tussen de 0,66 eurocent per credit bij een pakket van 300 credits en 1,- euro per credit bij een pakket van 10 credits. Dat is best wel prijzig, zeker als je met nep profielen te maken hebt. Dit vind je ook in de Algemene Voorwaarden.

In Artikel 4: Aansprakelijkheid vind je het volgende:

“4.4 ...Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. ...”

en weer in Artiel 5: text:

“5.1 … Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.... 5.2.Rijpzoektseks.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van rijpzoektseks.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3.The Right Link behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Rijpzoektseks.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Het moge dus duidelijk zijn dat de kans dat je hier contact legt met echte leden zeer gering te noemen is. Ben je op zoek naar een echte date en echte mensen, dan is het niet slim om je hier aan te melden.

Wij raden Rijpzoektseks aan!

Rijpzoektseks: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Rijpzoektseks en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 257 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen