Singlegolfers expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Singlegolfers review

Over Singlegolfers

Dit is ook een datingsite waar de naam al aangeeft wat je hier kunt vinden. Het is wel een unieke datingsite want het is een datingsite waar je in contact kunt komen met mensen die het leuk vinden om golf te spelen. Je kunt hier snel in contact komen met een leuke flightgenoot om een rondje mee te gaan golfen. Iedereen die golft die kan lid worden en het maakt dan niet uit of je een beginner bent of een gevorderde golfer. Ook als je geen vrijgezel bent dan kun je je hier inschrijven. Misschien is je partner wel geen golfer en dan kun via deze website op zoek gaan naar iemand waar je tegen kunt gaan spelen.

De website biedt meer mogelijkheden

Het is niet zo dat je bij Singlegolfers alleen maar in contact kunt komen met andere mensen die golf spelen. Er worden ook diverse golfevenementen georganiseerd waar je ook deel aan kunt nemen. Verder kun je via deze website je scores gaan bijhouden en heb je ook de mogelijkheid om lessen te boeken. Wil je nu graag wedstrijden spelen dan heb je de mogelijkheid om via de website mee te gaan doen aan UGC wedstrijden. Het is dus niet alleen een website voor singles die graag golf spelen. Singlegolfers heeft ook voor de mensen die graag golfen genoeg mogelijkheden. Zelfs als je een reis wilt die helemaal in het teken van golf staat dan kun je deze via deze website gaan boeken.

Er zijn vele leuke evenementen

We willen je vooral aanraden een kijkje bij de evenementen te gaan nemen op de website van Singlegolfers. Er staan prachtige evenementen tussen en dit zijn dan zelfs reizen naar het buitenland. Je gaat dan met andere leuke mensen op pad die net zo gecharmeerd zijn van het golfen als jij. Als je op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven dan kun je hier misschien wel de man of vrouw van je dromen vinden. Deze deelt immers je liefde voor golf al en dat is een goed begin. Neem dus snel eens een kijkje op de website van Singelgolfers en zie zelf welke mogelijkheden deze website je allemaal te bieden heeft.

Wij raden Singlegolfers niet aan!

Singlegolfers: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Singlegolfers en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 258 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen