Singleplaats expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Singleplaats review

Op SinglePlaats kun je op zoek naar relaties en seks bij jou in de buurt. Je kunt je gratis aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van NieuwSexContact.nl en niet van SinglePlaats. Het is dus duidelijk dat je op meerdere datingsites in 1 keer wordt aangemeld. Je ontvangt daarna 25 punten als jij je profiel volledig invult. Dit zijn contactpunten.

Meer contactpunten kun je aanschaffen in pakketten. Je betaalt dan tussen de 1,30 euro voor 10 contactpunten en 200,- euro voor 2800 contactpunten. Daarnaast kun je een kortingspakket aanschaffen. Dit is een verkapt abonnement. Je betaalt dan tussen de 30,- euro voor 350 + 100 gratis contactpunten en 75,- euro voor 1000 + 250 gratis contactpunten. Dit wordt maandelijks automatisch van je rekening of creditcard afgeschreven. Verder kun je contactpunten verdienen door een profielfoto in te stellen en door op e-mailnotificaties te klikken.

Verder is het belangrijk om de Algemene Voorwaarden door te nemen. Hier staat namelijk in dat de door jou geplaatste informatie door de website gebruikt mag worden:

“de door u geplaatste informatie gebruiken voor de dienstverlening op de Website, in alle vormen die wij nu of in de toekomst realiseren. Wij mogen geanonimiseerde informatie gebruiken in reclame voor de Website.”

Daarnaast staat er ook nog eens in dat het zomaar kan zijn dat je berichten ontvangt die niet van echte leden zijn:
“Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen.”

Wanneer jij dus op zoek bent naar een echte date of contact met echte leden, dan is het niet aan te raden je hier aan te melden.

Wij raden Singleplaats aan!

Singleplaats: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Singleplaats en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen