Slettennet expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Slettennet review

Over Slettennet

Het grootste neuknetwerk van Nederland is naar eigen zeggen SlettenNet.nl. Aanmelden is gratis en na het invullen van enkele vragen zo gebeurd. Je kunt de eerste 3 berichten gratis versturen, daarna dien je credits aan te schaffen. Voor jij je aanmeldt is het handig als je eerst de kleine lettertjes onder aan de pagina leest. Daar staat namelijk dat de website gebruik maakt van fictieve profielen, met wie fysieke afspraken niet mogelijk zijn.

Wat kost het

Voor credits betaal je tussen de 9,99 euro voor 10 credits en 199,99 euro voor 300 credits. Hoe meer credits jij koopt, hoe goedkoper. Maar is het wel goedkoop als je eigenlijk met fictieve profielen te maken hebt? Tijd om de Algemene Voorwaarden erbij te pakken. Daar staat wederom dat je met nep profielen te maken hebt:

“Artikel 3. De Dienst

3.8 Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk.”

Hier staat duidelijk dat er niet alleen nep profielen zijn, maar dat deze nep profielen jou berichten sturen. Het is ook duidelijk wat het doel daar van is: zorgen dat jij credits blijft aanschaffen. Dit is een onbetrouwbare website en het is dan ook niet aan te raden hier een profiel aan te maken, als jij serieus op zoek bent naar een date.

Wij raden Slettennet niet aan!

Slettennet: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Slettennet en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 256 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen