SMdatingsite expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

SMdatingsite review

Over SMdatingsite

SMDatingSite is een website waar jij andere mensen met extreme fantasieën kunt ontmoeten. Aanmelden is gratis en snel gebeurd. Je hoeft je account niet te verifiëren via een e-mail. Je krijgt 10 credits gratis. Hier kun je 2 berichten mee versturen. Wil je meer berichten versturen dan dien je meer credits te kopen.

Credits kun je kopen in creditpakketten en dan betaal je tussen de 1,25 euro per bericht bij een pakket van 50 credits en 0,75 eurocent per bericht bij een pakket van 1000 credits. Dat is best prijzig. Helemaal als je de Algemene Voorwaarden erop naleest om te kijken wat je nu precies koopt of waar je voor betaalt. Hier ontdek je dat de website gebruik maakt van nep profielen:

“Artikel 4. Daten via de website

6. Het is Jada Entertainment toegestaan zowel natuurlijke als fictieve, gemodereerde profielen op de website te plaatsen en daarmee contact met gebruikers te hebben en te onderhouden als bijdrage aan de entertainment doeleinde waarbij fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk zal zijn.”

Het is dus duidelijk dat SMDatingSite niet alleen gebruik maakt van nep profielen, maar dat chatoperators jou van uit deze profielen berichten sturen met als doel dat jij credits blijft aanschaffen. De kans dat jij hier daadwerkelijk iemand tegenkomt met wie jij jouw extreme fantasietjes waar kunt maken is zeer klein te noemen. Aanmelden op deze SMDatingSite is dus zeker niet aan te raden.

Wij raden SMdatingsite niet aan!

SMdatingsite: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over SMdatingsite en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 252 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen