Snelledates expert review & ervaringen

Door: Denise Visser

Snelledates review

Over Snelledates

Op SnelleDates zou je snel jouw ideale date vinden. Aanmelden is gratis, maar op de een of andere manier wilt dit niet lukken.Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben Ook wanneer een nieuw wachtwoord wordt aangevraagd is er geen succes. Wat opvalt is dat de e-mail met het nieuwe wachtwoord afkomstig is van HeteProfielen.nl. Als het aanmelden al lukt, is de kans dus groot dat je op meerdere datingsites aangemeld bent, zonder je hier bewust van te zijn. Na aanmelding zou je 5 credits of flirts gratis krijgen.

In plaats van rond te kijken op de website, wat niet mogelijk is omdat het aanmelden niet lukt, is het tijd om de Algemene Voorwaarden door te nemen. Hier ontdek je dat het helemaal geen ramp is als het niet lukt om je aan te melden. Zowel Artikel 4 (Aansprakelijkheid) en Artikel 5 (Content) geven duidelijk aan dat je te maken hebt met nep profielen.

“4.4 ...Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn in deze gevallen niet mogelijk ...”

“5.1 ...Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk....”

Hier blijkt duidelijk uit dat je te maken hebt met nep profielen. Het is op voorhand ook onduidelijk hoeveel je dient te betalen voor credits. Mocht je toch het risico willen nemen om met een nep profiel in contact te komen, dan weet je nog niet eens wat de bijkomende kosten zijn. Aanmelden op SnelleDates is dus niet verstandig en zeker niet aan te raden als jij op zoek bent naar een date.

Wij raden Snelledates niet aan!

Snelledates: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Snelledates en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 250 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen