Soulmate2u expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Soulmate2u review

Over Soulmate2u

Op Soulmate2u kun je op zoek naar een date. Je vindt er een nieuwe liefde, maar ook een maatje. Aanmelden is gratis en je krijgt 30 credits cadeau. Hiermee kun je drie berichten versturen. Om meer berichten te versturen dien je een creditbundel aan te schaffen. Hiervoor betaal je tussen de 25,- euro voor 100 credits en 200,- euro voor 1200 credits.

Je vindt er mannen en vrouwen met een diversiteit aan achtergronden, beroepen, interesses en kenmerken. Zowel hetero als homo of lesbisch. Ze zijn allemaal op zoek naar iemand om nieuwe ervaringen mee te delen. Of dit nu is in de vorm van een date of een vriendschap. Soulmate2u is actief sinds 2005 en claimt dus een uitgebreid netwerk aan singles opgebouwd te hebben.

Volgens de uitleg van Soulmate2u ontvang je voor ieder bericht dat je stuurt 1 of 2 berichten terug. In de Algemene Voorwaarden wordt al snel duidelijk hoe dit beloofd kan worden. Daar staat in Artikel 4. Disclaimer namelijk het volgende:

“Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen.”

Soulmate2u maakt dus gebruik van nepprofielen om deze berichten met je uit te wisselen, al wordt het zo niet verwoord. Er staat verder ook niets over het gebruik van fictieve profielen in de Algemene Voorwaarden. Als jij serieus op zoek bent naar een date, dan is het niet aan te raden om van deze datingservice gebruik te maken. De kans is groot dat je met een chatoperator aan de praat raakt en dan zal er van een leuk afspraakje niets terecht komen.

Wij raden Soulmate2u niet aan!

Soulmate2u: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Soulmate2u en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 260 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen