Superflirts expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Superflirts

Over Superflirts

Superflirts.nl is een contactsite voor mannen, vrouwen en stellen. De profielen op SuperFlirts zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.Je kunt je gratis aanmelden en na het bevestigen van je e-mailadres kun je gratis 5 flirts versturen. Wil je verder communiceren met andere leden dan dien je te betalen voor het versturen van berichten naar andere gebruikers door middel van credits. Deze credits koop je in bundels. De kosten hiervoor zijn tussen 0,66 eurocent bij 300 credits en 1,50 euro per bericht bij 10 credits, welke bestaat uit maximaal 800 tekens.

Fictieve profielen?

Wanneer jij je nog niet hebt aangemeld op Superflirts, dan zie je onder aan de pagina echter iets opvallends: “De profielen op SuperFlirts zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.” Dat betekent dus dat je hier te maken hebt met nepprofielen. Wanneer je vervolgens de Algemene Voorwaarden doorleest blijkt ook hier uit dat de website gebruik maakt van nepprofielen: “Artikel 4.4. … Sommige profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk...”

Wat staat er in de algemene voorwaarden?

In Artikel 5.1 staat hetzelfde en uit Artikel 5.2 blijkt dat het niet het doel van de website is om fysieke afspraken tot stand te brengen. Daarnaast blijkt uit Artikel 5.3 ook nog eens dat de berichtjes die je ontvangt door operators verzonden kunnen worden: “5.3. … behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Ben jij dus serieus op zoek naar een date of online contacten met echte leden, dan is de kans zeer klein dat je deze op Superflirts vindt. Aanmelden op deze contactsite is dan verre van aan te raden.

Wij raden Superflirts niet aan!

Superflirts: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Superflirts en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 262 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen