Tesamen expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Tesamen

Over Tesamen.be

Tesamen presenteert zich als een niet-commerciƫle datingdienst. Aanmelden is gratis en je kunt een gratis of een betaald lidmaatschap nemen. Tesamen pretendeert dat je gebruik kunt maken van alle functies tegen kostprijs, maar daarvoor liggen de kosten behoorlijk hoog.

Wat kost het?

Wanneer je betaalt voor gebruik van bepaalde opties heb je drie mogelijkheden:

  • Optie 1: voor 96,- euro ben je 3 maanden bevoorrecht lid.
  • Optie 2: voor 188,- euro ben je 12 maanden bevoorrecht lid.
  • Optie 3: voor 237,- euro ben je onbeperkt in aantal of tijd bevoorrecht lid.

Bij optie 2 en 3 krijg je contactgarantie wat inhoudt dat je lidmaatschap gratis verlengd wordt wanneer jij binnen de lidmaatschapsperiode geen contact hebt gehad met andere leden. Bij optie 3 mag je zelfs herstarten wanneer je een relatie hebt gevonden, maar deze niet blijkt te werken.

De regels van Tesamen.be

Wanneer jij binnen 14 dagen na aanschaf van een lidmaatschap besluit dat jij je geld terug wilt en je hebt geen gebruik gemaakt van de betaalde diensten dan kun jij je geld terug krijgen. Aan het gebruik van Tesamen zitten regels gebonden. Zo ben je bijvoorbeeld verplicht om op het eerste bericht dat iemand stuurt te reageren. Wanneer je dit niet doet ontvang je een waarschuwing en wanneer jij nalaat te reageren op aanvragen dan kun je onherroepelijk geschorst worden.

Wanneer je dus op zoek bent naar een relatie en je vindt het niet erg om je aan allerhande regels te houden of toch wel enorme bedragen te betalen voor je lidmaatschap, dan is Tesamen.be een goede datingsite om je aan te melden.

Wij raden Tesamen niet aan!

Tesamen: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Tesamen en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 266 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen