Twoo expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Twoo

Over Twoo

Twoo.com is een netwerk om mensen te leren kennen. Registreren is gratis en dit kun je doen met je Facebook account of door middel van je e-mailadres en een wachtwoord. Twoo is beschikbaar in 55 talen en kan dus ook handig zijn als je op vakantie gaat. Om volledig gebruik te maken van Twoo dien je een Premium Lidmaatschap aan te schaffen.

Wat kost het?

Voor een Premium Lidmaatschap betaal je tussen de 5,99 euro voor 1 week tot 4,99 euro per maand voor 12 maandenTwoo blijkt een legitieme datingsite en zonder lidmaatschap of credits kun je evengoed contacten onderhoudenNaast het abonnement kun je ook nog credits aanschaffen die je kunt gebruiken om je profiel in de spotlight te zetten, te zorgen dat jouw gezien worden of om cadeautjes te sturen naar andere leden. Voor credits betaal je tussen de 9,99 euro voor 550 credits en 39,99 voor 2750 credits. Acties kosten tussen de 100 en 300 credits per actie.

Het beƫindigen van je abonnement

Let op! Tot dat jij je abonnement stopzet zal er iedere periode een x-bedrag van je rekening geschreven worden, afhankelijk van het Premium lidmaatschap dat je kiest bij aanvang. Een abonnement kun je stopzetten bij je instellingen. Wanneer een betaling eenmaal is uitgevoerd, ga jij er mee akkoord dat deze niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Wanneer jij jouw lidmaatschap beƫindigd of wanneer dit gedaan wordt door Twoo, dan wordt de content die jij geplaatst hebt niet verwijderd. Jouw profiel kan dus zomaar blijven bestaan.

Twoo blijkt een legitieme datingsite en zonder lidmaatschap of credits kun je evengoed contacten onderhouden en mensen leren kennen, al is dat met beperkingen. Wanneer jij op zoek bent naar een date, dan is Twoo een leuke dating site om je aan te melden en uit te proberen.

Wij raden Twoo aan!

Twoo: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Twoo en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 469 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen