WieDateJij expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

wiedatejij

Review datingsite WieDateJij

WieDateJij is een datingsite waar je op zoek kunt naar zowel seks als een drankje. Aanmelden is gratis en je hoeft je e-mail niet te bevestigen, maar je kunt meteen beginnen met je online zoektocht. Je krijgt 2 matchpoints gratis en iedere dag wordt dit aangevuld met 2 nieuwe gratis matchpoints. Met deze Matchpoints kun je gratis in gesprek raken met andere leden.

Wat kost het?

Voor het versturen van berichten en het openen van foto albums dien je credits aan te schaffen. Dit doe je in bundels en je betaalt tussen de 1,30 euro voor 10 credits en 99,95 euro voor 1650 credits. Hoeveel credits je per bericht betaalt is op voorhand niet terug te vinden.

Het is zeer belangrijk om de Algemene Voorwaarden op WieDateJij door te nemen. Er staan een paar opvallende zaken in. Zo verlies je het recht om van je creditaankoop af te zien, maar dat is nog niet het ergste. WieDateJij maakt namelijk gebruik van nepprofielen:

Het recht van WieDateJij (Pasop!)

“Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen profielen op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. In geen enkel geval dragen wij enige aansprakelijkheid omtrent de inhoud en afloop van eventuele gesprekken tussen gebruikers van de Website.”

Daarnaast is het zo dat alle informatie die jij plaatst, inclusief foto's, eigendom wordt van en gebruikt kan worden door WieDateJij.nl:

“Door het plaatsen van afbeeldingen en/of berichten op de Website draagt u alle intellectuele rechten daarop onherroepelijk en definitief aan ons over. Wij zullen over deze data vrij kunnen beschikken en desgevallend voor al dan niet commerciële doeleinden aanwenden of overdragen aan derden”

Je loopt dus het gevaar dat bijvoorbeeld jouw foto's worden gebruikt voor reclame voor de website. Wanneer jij op een veilige en betrouwbare manier op zoek wilt naar een echte date dan is het niet aan te raden om je op deze datingsite aan te melden.

Wij raden WieDateJij niet aan!

WieDateJij: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over WieDateJij en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 263 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen