Xplek expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Xplek review

Over Xplek

Xplek is een website waar je in contact kunt komen met andere leden die op zoek zijn naar dates of seksuele contacten. Aanmelden is gratis. Opvallend is dat jij je profiel kunt verifiëren door simpelweg een creditpakket aan te schaffen. Onder aan de pagina staat overigens, voor jij je aanmeldt, het volgende: “Deze service bevat ook fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet mogelijk is.”.

Daarmee wordt dus al aangegeven dat jij te maken zult krijgen met nep profielen. Deze houden je aan de praat zodat jij credits blijft aanschaffen. Voor deze credits betaal tussen de 0,75 eurocent per bericht bij een pakket van 125,- euro, oftewel 166 berichten en de 1,25 euro per bericht bij een pakket van 40 credits, oftewel 8 berichten.

Het is dus aan te bevelen dat je de Algemene Voorwaarden even doorneemt voor je besluit hier geld aan uit te geven. Daar vind je het volgende:

“Artikel 3. Inhoud en gebruik van de website

3.5 … waarbij vermeld dat onze service zowel natuurlijke als fictieve, gemodereerde profielen bevat die bijdragen aan entertainment doeleinde waarbij fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk kan zijn... 3.6 Gebruikers erkennen en aanvaarden dat sommige gebruikers en profielen van websites van Next Step Media gefingeerd zijn. Next Step Media. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op www.xplek.nl te sturen via deze gefingeerde profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zullen zijn... Gefingeerde gebruikers en profielen zijn verbonden aan de Website Hosts, ("Hosts"). De Hosts zijn actief voor de Site met als doel om meer interacties op de Site’s te stimuleren en het gebruik van de aan de Site’s verbonden diensten te promoten, waaronder het plaatsen van meer informatie en/of het uploaden van profielfoto’s. De Hosts hebben ook als doel om gebruikersactiviteiten en communicatie te monitoren om te garanderen dat deze voldoen aan de Algemene Voorwaarden. Gebruikers begrijpen en accepteren dat informatie, tekst en foto’s van Hosts profielen gefingeerd zijn en dat deze slechts zijn bedoeld om de bovengenoemde taken uit te voeren en voor entertainment doeleinden...”

Het is onnodig te melden dat het weinig zin heeft om je hier aan te melden als je op zoek bent naar een serieuze date of een echt online contact.

Wij raden Xplek niet aan!

Xplek: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Xplek en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 473 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen