Yellowdate expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Yellowdate

Review datingsite Yellowdate.nl

Yellowdate.nl noemt zichzelf de serieuze datingsite voor liefde en vriendschap. Je kunt je gratis aanmelden en gratis een contactadvertentie plaatsen. Dit gaat echter niet. Op geen enkele manier lukt het om gratis in te schrijven, wat gebruik (of het testen) van de datingservice erg moeilijk maakt.

YellowDate schijnt een unieke YellowMatch technologie te hebben waarmee ze jou aan andere singles kunnen koppelen. Je kunt daarnaast zelf ook op zoek en contacten onderhouden door middel van chatten en het versturen van berichten. Dit mogen overigens geen pikante berichten zijn, je mag ook geen ondeugende of seksueel getinte profielteksten en foto's plaatsen. YellowDate claimt alle profielen hierop te controleren bij aanmelding, maar ook als je tussendoor iets zou aanpassen.

Wat staat er in de Algemene Voorwaarden?

YellowDate biedt een kwaliteitsgarantie welke vooral gericht is op de inhoud van de profielen en het tegengaan van oproepen tot seksuele contacten. Uit de Algemene Voorwaarden blijkt dat het gaat om een betaalde datingservice, maar hoeveel je betaalt en waarvoor je dan precies betaalt blijft onduidelijk. Het is ook niet duidelijk of je een abonnement neemt of gebruik dient te maken van credits.

Het geheel komt legitiem over na het doornemen van de datingsite en ook in de Algemene Voorwaarden zijn geen vreemde zaken te ontdekken. Aangezien het echter onmogelijk is om aan te melden is het ook niet mogelijk om na te gaan in hoeverre een en ander naar waarheid is. Wanneer je op zoek bent naar een date, kun je dus proberen je aan te melden, maar de kans is klein dat je hier in slaagt en je kunt je de moeite dus beter besparen.

Wij raden Yellowdate niet aan!

Yellowdate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Yellowdate en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen